Connect with us

Administratie

IBĂNEȘTI. Iluminat public modernizat cu bani de la AF Mediu

Published

on

Primăria comunei Ibănești a obținut o finanțare de la Agenția Fondului de Mediu, pentru modernizarea iluminatului public.

Potrivit autorităților locale, Administrația Fondului de Mediu a comunicat lista proiectelor aprobate pentru modernizarea iluminatului public, comuna Ibănești obținând o finanțare de aproximativ 500.000 lei.

“Scopul programului vizează îmbunătăţirea calităţii mediului prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și utilizarea unor corpuri de iluminat cu LED care să determine o eficienţă energetică ridicată. Obiectul Programului îl reprezintă modernizarea sistemelor de iluminat public prin înlocuirea corpurilor de iluminat având un consum ridicat de energie electrică cu corpuri de iluminat cu LED, precum şi achiziţionarea şi instalarea sistemelor de telegestiune care permit reglarea fluxului luminos la nivelul întregului obiectiv de investiţii.
Va fi un sistem de iluminat public modern și mult mai economic decât cel cu becuri clasice. Nu în ultimul rând, mentenanța sistemului se va face mult mai ușor. Toți locuitorii comunei Ibănești vor beneficia de un iluminat public modern”, a precizat Romică Magopeț, primarul comunei Ibănești.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad