Connect with us

Administratie

Cristian Achiței: “Anul 2021 devine un an incredibil pentru județul Botoșani”

Published

on

Anul acesta se va lucra pe trei dintre cele mai importante drumuri din județul Botoșani. Este vorba de drumul Botoșani – Tg. Frumos, drumul Botoșani – Ștefănești și “drumul strategic”.

Senatorul Cristian Achiței spune că 2021 va fi un an foarte bun pentru județul Botoșani, în care se vor realiza cele mai așteptate investiții.

“Anul 2021 devine un an incredibil pentru județul Botoșani. Pornesc în sfârșit lucrările pe niște investiții pe care toți le așteaptă de ani și ani de zile. Mă refer la drumul Botoșani – Ștefănești unde deja au început lucrările. Se lucrează la variantele de ocolire unde urmează a fi executate viaducte, poduri, podețe. Pe 12 mai s-a obținut autorizația de construcție pentru drumul Botoșani – Tg. Frumos iar într-o săptămână sau două să fie emis ordinul de începere. Constructorul este extrem de mobilizat. Ambele lucrări sunt finanțate cu bani europeni. Tot în 2021, în sfârșit, după cinci ani de bătaie de joc, ajungem să începem lucrările și la drumul strategic, un proiect al PNL și al meu personal. Am muncit la acest drum. În județul Botoșani vom, avea trei mari lucrări la care am muncit și îmi doresc ca 2023 să le vedem făcute”, a spus senatorul Cristian Achiței în emisiunea Dosarul Zilei la TeleM.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad