Connect with us

Administratie

Covor asfaltic pe tronsonul Ștefănești – Ripiceni – Manoleasa

Published

on

Vești bune pentru botoșănenii din estul județului Botoșani. Anul acesta se va asfalta drumul național Ștefănești – Ripiceni – Manoleasa, un drum aproape impracticabil.

De curând s-au finalizat lucrările pe tronsonul Santa Mare – Ștefănești iar în următoarele luni va continua asfaltarea de la Ștefănești până la Manoleasa. Aceasta este promisiunea făcută se senatorul Cristian Achiței care a avut discuții cu reprezentanții DRDP Iași.

“De anul trecut lucrăm la covorul Santa Mare – Ștefănești, pe care l-am încheiat. De asemenea, se lucrează pe zona Ștefănești – Stânca – Ripiceni – Manoleasa. Am promisiuni că se va rezolva și acest sector de drum, cel mai prost din județul Botoșani”, a spus Cristian Achiței.

“Pe drumul Botoșani – Dorohoi avem lucrări de întreținere și urmează să venim cu covoare asfaltice pe tronsonul Cătămărăști Deal – Cucorăni și Saucenița – Dorohoi. Singurul drum pe care mai avem probleme și urmează să vedem cum putem obține finanțări este DN29A. Avem tronsonul Vf. Câmpului – Dorohoi, un tronson cu mari probleme. Vom deschide un studiu de fezabilitate pentru modernizarea acelui drum. de asemenea, mai avem de închis tronsonul Păltiniș – Rădăuți Prut. Avem strategii discutate cu DRDP Iași. “, a adăugat senatorul botoșănean.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad