Connect with us

Sport

Un fost jucător al FC Botoșani va antrena FC SB în sezonul următor

Published

on

Sursele Telekom Sport au confirmat că Gigi Becali a găsit noul antrenor al formaţiei sale. Un nou tehnician lipsit de prea multă experienţă a fost ales, Dinu Todoran, pe modelul Bogdan Andone, Bogdan Vintilă şi Toni Petrea.

Cel mai recent angajament al lui Todoran a venit în Liga 2, cu CSM Slatina, de care s-a despărţit în martie al acestui an. Anterior, fostul mijlocaş central a mai condus echipa de juniori a Voluntariului, pentru mai bine de patru ani, dar şi echipa mare, ca interimar, pentru patru meciuri.

În vârstă de doar 42 de ani, Todoran va înfrunta prima sa provocare adevărată din cariera de antrenori. Acesta nu a fost însă prima opţiune a lui Becali, care a mai negociat, public, cu Marius Şumudică şi Nicolae Dică, însă ambii l-au refuzat pe latifundiar.

Din pricina implicării foarte active în cadrul echipei, mulţi tehnicieni experimentaţi îl refuză pe Gigi Becali, nefiind dispuşi să devieze de la tacticile proprii. Astfel, finanţatorul a început să mizeze pe antrenori tineri, lipsiţi de experienţă, sperând să dea lovitură cu măcar unul dintre ei.

Sursa: TELEKOMSPORT

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad