Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: “Clujul va câștiga 30 de ani titlul dacă FC SB face experimente de jucători și Craiova de antrenori”

Published

on

Patronul FC Botoșani ar fi vrut ca titlul să se decidă în ultima etapă, în meciul dintre CFR Cluj și FC SB. La finalul meciului, Valeriu Iftime a spus că victoria clujenilor este meritată și că CFR va fi campioană mulți ani de acum.

“Păcat că nu am reușit să facem campionatul mai frumos. Cu un egal sau o victorie a noastră, se juca până în ultima etapă. Au fost mai buni, este o echipă pragmatică. Sunt mai buni decât noi. Speram mult în meciul acesta. Asta e. Îmi pare rău și pentru FC SB. Dacă nu au știu să câștige puncte în timpul campionatului…”, a spus Valeriu Iftime.

“Eu am spus că CFR câștigă campionatul în urmă cu șase etape. FC SB-ul este un fel de academie, crește jucători dar la campionat e greu să te bați. Dacă vor campionatul, trebuie să aibă o echipă mai bine articulată, cu jucători cu experiență. Eu sunt convins că îi bate CFR la Cluj, așa și în meci amical cum vor juca ei. CFR este o echipă bună, au aceeași echipă de 30 de ani. Clujul va câștiga 30 de ani titlul dacă FC SB face experimente de jucători și Craiova de antrenori. Au investit foarte mulți bani și trebuie felicitați. (…) Aș fi vrut să beau o șampanie cu dumnealui (n.r. Gigi Becali) dar ce pot să fac. Noi am încercat dar Botoșaniul nu poate schimba cursul istoriei. Avem o echipă bună dar nu reușim nici psihologic și nici fotbalistic. Dacă reușeam să scoatem un egal și să ducem lupta la titlu până în ultima etapă, era un plus pe care Botoșaniul îl aduceam în fotbalul românesc. Nu a reușit pentru că nu are această valoare”, a mai afirmat Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad