Connect with us

Sport

Rodriguez nu a semnat cu CFR dar nici la FC Botoșani nu va mai juca

Published

on

Jonathan Rodriguez nu a fost inclus în lot pentru meciul cu CFR Cluj și s-a speculat că a semnat cu campioana României. El a urmărit meciul de la tribuna oficială iar la final a spus că nu a avut nicio discuție cu oficialii CFR-ului.

După patru ani petrecuți la Botoșani, Jonathan Rodriguez va pleca la o altă echipă. A spus că are discuții atât cu cluburi din Liga 1 cât și din străinătate dar încă nu a semnat cu nimeni. Ajuns la final de contract, conducerea clubului FC Botoșani nu i-a mai propus prelungirea, Marius Croitoru și Valeriu Iftime considerând că nu mai are motivație și nu mai este foarte util echipei.

“Rodri nu mai este jucătorul nostru. Mai erau două meciuri. El a spus că nu mai poate juca. A fost patru ani la noi, a jucat bine, îi mulțumim pentru tot ce a făcut. Nu cred că era o soluție pentru noi atât de bună în seara asta. Nu mai are aceeași dăruire iar în seara asta a fost un meci de luptă. Știam din iarnă că nu vom prelungi contractul dar el fiind un tip de caracter a spus că poate juca până în ultima etapă. Marius a considerat că este mai bine să joace cu jucători care luptă mai mult pentru Botoșani”, a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad