Connect with us

Administratie

Patru firme înscrise la licitația pentru reabilitarea transportului local în Botoșani: “La începutul anului viitor demarăm lucrările”

Published

on

Primăria municipiului Botoșani a demarat licitația pentru execuția lucrărilor la proiectul european privind modernizarea transportului public local. Pe data de 10 iunie se vor deschide ofertele după care va fi desemnat câștigătorul.

De această dată, firmele s-au arătat interesate de proiectul municipalității. Potrivit primarului Cosmin Andrei, până acum sunt patru firme interesate să execute lucrările prevăzute în proiect.

“La licitația pentru reabilitarea transportului, avem patru societăți interesate. Deschidem ofertele până pe 10 iunie. Până acum nu au fost oferte, au fost probleme cu acest proiect. Vom avea oferte, le vom evalua și vom desemna un câștigător. Apoi intrăm într-o perioadă de proiectare de șase luni. Dacă nu sunt contestații, la începutul anului viitor demarăm lucrările. Licitația este pentru traseele 101 și 102, sistemul de alimentare cu energie electrică a tramvaiului, îngroparea rețelelor de comunicații pe aceste tronsoane, reabilitarea carosabilului pe strada Primăverii, realizarea unui dispecerat”, a spus primarul Cosmin Andrei care a adăugat că termenul de finalizare al proiectului este decembrie 2023.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad