Connect with us

Administratie

Luna viitoare se finalizează documentația pentru Stadionul Municipal. Cosmin Andrei: “Voi apela la sprijinul parlamentarilor”

Published

on

În luna iunie, Primăria Botoșani va depune la finalul lunii viitoare la Compania Națională de Investiții (CNI), documentația pentru modernizarea Stadionului Municipal. Primarul Cosmin Andrei spune că va solicita sprijinul tuturor parlamentarilor botoșăneni pentru realizarea acestei investiții.

“Documentația pentru stadionul Municipal va fi finalizată în 30 de zile. Pentru partea de licitație. După ce avem finalizat proiectul, îl depunem la Compania Națională de Investiții. Stadionul era pe o listă sinteză, era necesară documentația tehnică și mi-am asumat să o fac. Depunem această documentație ca să nu spună cei de la CNI că au nevoie de timp. Ei au peste o mie de investiții pe care le implementează. Venim noi cu documentația tehnică, în acord cu pretențiile CNI și cerințele FRF și LPF. Vă garantez că voi apela la sprijinul parlamentarilor. Nu am nicio problemă să discut cu colegii de la PNL. Suntem în relații foarte bune, nu avem niciun divergent”, a spus primarul Cosmin Andrei care a adăugat că a mai depus la CNI documentațiile pentru săli de sport la Colegiul Economic și Școala Nr. 12.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad