Connect with us

Administratie

Primăria scoate la licitație proiectarea a 22 de străzi neasfaltate

Published

on

Primarul Cosmin Andrei vrea să demareze în acest an asfaltarea primelor străzi de la periferie. Potrivit edilului, în prima etapă vor fi 22 de străzi care se asfaltează.

Primăria va organiza o licitație în vederea proiectării după care va încerca să obțină un credit pentru asfaltarea celor aproximativ 17 kilometri.

“Într-o săptămână publicăm pe SEAP caietul de sarcini pentru proiectarea primului cvartal la care am făcut referire în campania electorală. După ce avem proiectul tehnic, vom scoate la licitație execuția. Cvartalul 1 se referă la aleea Humulești și străzile Tunari, Ion Creangă, Alexandru cel Bun, AT Laurian, Grăniceri, Petru Maior, Furtunei, Vasile Conta și Baciului. Continuăm cu cvartalul 2: Liliacului, Lalelelor, Verona, Zefirului, Caisului, Porumbelului, Vasile Lupu, Ghiocei, Codrului, Bradului, Simion Bărnuțiu și Austrului. Acestea sunt străzile pentru care facem proiectarea iar după trei luni intrăm cu varianta de reabilitare. Vorbim de 16-17 kilometri străzi. Execuția durează mai mult decât proiectarea și nu știu dacă finalizăm în acest an. Pentru proiectare avem bani dar pentru execuție intenționăm să contractez un credit”, a spus primarul Cosmin Andrei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad