Connect with us

Administratie

Lucrările pe strada Viilor se finalizează săptămâna viitoare. Urmează străzile Cornișa și Nicolae Iorga

Published

on

Săptămâna viitoare se finalizează lucrările pe strada Viilor din municipiul Botoșani. Anunțul a fost făcut de primarul Cosmin Andrei care a precizat că a durat mai bine de două luni reabilitarea acestui tronson, din cauza precipitațiilor.

“Într-o săptămână terminăm șantierul din zona Viilor. Suntem la stadiul în care se ridică căminele. S-a turnat stratul de binder, mai avem mici retușuri iar într-o săptămână finalizăm. Am spus că finalizăm în două luni, au fost și perioade cu precipitații. Mai repede nu se putea finaliza. Am reconfigurat trotuarele, am scos dalele de tramvai, am refăcut infrastructura de colectare a apelor, am turnat stratul suport și suntem în etapa în care turnăm stratul de uzură. Nu putem lucra mai repede. Trebuie respectate termenele proiectanților. Am dat în proiectare tronsonul de pe strada Nicolae Iorga. Este singurul care a mai rămas cu dale de tramvai. Când se finalizează proiectul tehnic, revenim pe strada Nicolae Iorga.

Continuăm cu strada Cornișa pentru că am promis botoșănenilor. Vom reabilita trotuarele, vom amenaja parcările. Apoi vom interveni pe Calea Națională. În paralel, demarăm licitația pentru cele trei străzi cu fonduri europene. Este vorba de Izvoarelor, Vâlcele și Zimbrului. Terminăm Iuliu Maniu în două luni de zile. Am demarat licitația pentru strada IL Caragiale și avem depusă o ofertă care intră în evaluare”, a spus primarul Cosmin Andrei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad