Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: “Căutăm români crescuți în Franța, Spania, Italia”. VEZI cine a semnat cu FC Botoșani

Published

on

FC Botoșani își schimbă strategia și încearcă să mizeze în următorul sezon pe mai mulți jucători tineri, de 18-20 de ani. Valeriu Iftime vrea jucători români care și-au făcut junioratul în Spania, Italia și Franța, pe care să-i poată vinde după doi-trei ani.

Primul care ar putea semna cu FC Botoșani este un atacant român, în vârstă de 18 ani, care și-a făcut junioratul în Spania.

“Săptămâna viitoare avem niște discuții. Avem niște propuneri de jucători dar încă nu am stabilit nimic. În afară de Andrei Dragu de la Tg. Jiu, îl mai avem pe Malcolm, un mijlocaș la închide, care deja se antrenează cu noi. Sper să aduc în zilele viitoare un vârf de atac, un român din Spania. Are 18 ani. Mai avem un italian. Căutăm români crescuți în Franța, Spania, Italia. Vedem dacă pleacă Holzmann, Rodriguez, Ashkovski. Între meciul cu CFR și Sepsi voi discuta cu Marius despre lotul pentru sezonul următor”, a spus Valeriu Iftime.

Andrei Dragu (21 ani) este fundaș stânga și a jucat până acum la Luceafărul Oradea și Viitorul Tg. Jiu. A semnat încă din iarnă cu FC Botoșani dar a rămas să joace la Tg Jiu.

Malcolm Edjouma (24 ani) este un mijlocaș central de 1,91m care până acum a jucat la mai multe cluburi printre care Lorient și Steaua Roșie. În perioada ianuarie – august 2020 a fost jucătorul Viitorului Constanța după care a plecat la KSV Roeselare (Belgia), unde a stat puțin. A semnat cu FC Botoșani din februarie dar va putea fi folosit din sezonul următor.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad