Connect with us

Sport

Marius Croitoru: “E nesimțire”

Published

on

FC Botoșani a pierdut la Clinceni cu scorul de 4-3 deși la pauză era 1-3.  În mai puțin de 20 de minute, echipa antrenată de Marius Croitoru a încasat trei goluri și a pierdut meciul.

La finalul jocului, Croitoru a spus că jucătorii care au evoluat astăzi vor plăti scump pentru atitudinea din repriza secundă.

„Nu știu ce au spus jucătorii. Nu pot să cred că s-a întâmplat asta. N-am văzut așa ceva și sunt de 30 de ani pe terenurile de fotbal. N-am văzut atâta nesimțire, pentru că eu consider că am creat toate condițiile. Le-am făcut un program pentru un jucător profesionist de fotbal.

Sunt momente în care nici eu nu mai pot să țip de pe margine și mi-am propus să nu mai fac. Ce s-a întâmplat în seara asta este o palmă grea dată mie și celor care investesc în această echipă. Așa cum am știut să le fac un program bun, o să le fac și un program rău.

Nu iau decizii radicale după un meci. Nu aș putea să spun că asta e fața Botoșaniului. Vor avea de plătit și o vor face scump pentru ce au făcut în repriza a doua.

La cum a arătat jocul… e greșeala mea că am crezut în anumiți jucători pe care i-am lăsat pe teren”, a declarat Croitoru, la interviul de după meci.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad