Connect with us

Administratie

Bulevardul Mihai Eminescu intră în reparații

Published

on

În această vară, trotuarele bulevardului Mihai Eminescu vor fi din nou reparate. Potrivit reprezentanților primăriei, inițial se va lucra pe tronsonul dintre intersecția cu strada Octav Onicescu și Marchian.

În funcție de costuri și capacitatea constructorului, ar putea fi continuate lucrările și pe tronsonul dintre strada Marchian și strada Nicolae Iorga.

“Trotuarele sunt într-o stare avansată de degradare și trebuie rezolvată problema. Vom vedea cât ne va costa primul tronson și dacă putem continua pe tronsonul Marchian – Nicolae Iorga. Vedem și capacitatea constructorului pentru că vrem să mutăm trecerile de pietoni la o distanță mai mare de sensurile giratorii. Nu am nicio vină în ceea ce privește trotuarele de pe bulevardul Mihai Eminescu dar voi rezolva problema. Căutarea vinovaților nu face parte din preocuparea mea ci caut soluții. Bulevardul arată rău și trebuie să-l reparăm. Botoșănenii așteaptă soluții. Nu sunt încântați dacă avem vinovați pentru aceste probleme. Dalele de pe bulevardul Mihai Eminescu le vom folosi pentru repararea Pietonalului Transilvaniei. Vă garantez că de acum lucrurile se vor schimba, vom atrage răspundere dirigintelui de șantier, reprezentantului primăriei care semnează recepția lucrărilor și voi monitoriza respectarea termenelor de garanție”, a precizat primarul Cosmin Andrei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad