Connect with us

Sport

Academica Clinceni – FC Botoșani 4-3 (1-3)

Published

on

Lipsite de grijile retrogradării și fără speranțe la podium, Academica Clinceni și FC Botoșani au jucat fără presiunea rezultatului și fără prea mare accent pe apărare. Prima repriză a fost a botoșănenilor iar a doua a aparținut în totalitate gazdelor.

Meciul a început cum nu se putea mai bine pentru FC Botoșani. În minutul 5, presat de Al Mawas, Achim a încercat să-i paseze portarului Gabriel Ureche dar a trimis mingea în propria poartă. FC Botoșani a majorat scorul în minutul 16 când Ongenda îl depășește ușor pe Gardoș și marchează pentru 0-2. Gazdele ies la joc și reduc din diferență prin Chandarov, în minutul 22.

Al Mawas execută bine o lovitură liberă de la 20 de metri dar mingea trece puțin pe lângă poarta gazdelor. În minutul 35, scorul avea să devină 1-3. Rodriguez a executat bine un corner de pe stânga, portarul gazdelor a ieșit greșit iar Enriko Papa a marcat cu capul.

Gazdele încep în atac repriza secundă dar fără prea mari reușite la poarta lui Hankic, până în minutul 71, când Jovan Markovic a marcat din interiorul careului. Patru minute mai târziu, Chunchucov reia cu capul de lângă Meleke și îl învinge pe Hankic. Croitoru se agită pe margine dar elevii lui jucau de parcă era un meci amical, fără nicio miză.

În minutul 86, gazdele marchează din nou. Cordea centrează de pe dreapta iar Markovic marchează pentru 4-3 iar Academica Clinceni câștigă cele trei puncte.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad