Connect with us

Administratie

Primăria Botoșani a sancționat Nova Apaserv pentru că nu a reparat străzile în urma avariilor: “O să-i amendăm în fiecare zi”

Published

on

Angajații Nova Apaserv au intervenit în mai multe zone din municipiul Botoșani unde s-au înregistrat avarii la rețeaua de apă dar ulterior străzile și trotuarele nu au mai fost reparate. După mai multe discuții și somații, Primăria Botoșani a trecut la sancțiuni.

Primarul Cosmin Andrei a precizat că reprezentanții Nova Apaserv au tot promis că repară străzile dar au rămas în același stadiu iar cetățenii își îndreaptă nemulțumirea către primărie.

“Am avut promisiunea fermă că vor rezolva aspectele financiare astfel încât să intervină dumnealor, lucru pe care nu l-au făcut. I-am sancționat. Am dat amenzi pentru intervențiile în carosabil care așteaptă de foarte mult timp. Avem strada Nicolae Grigorescu cu foarte multe avarii. Avem strada Doboșari unde Nova Apaserv nu este în stare să înlocuiască o conductă de apă și sunt permanent avarii. Am intervenit cu sancțiuni. La Casa Tineretului avem o intervenție în trotuar care nu este rezolvată de jumătate de an. Petru Rareș cu trei intervenții care nu sunt rezolvate. Nu intervin din cauza problemelor financiare pe care le au dar care nu ne interesează. Avem nevoie de carosabilul adus la starea inițial. Noi nu avem probleme cu plățile către Nova Apaserv, primăria este un bun platnic”, a spus primarul Cosmin Andrei care a propus un protocol de compensare conducerii Nova Apaserv. Primăria să repare străzile și trotuarele în urma avariilor iar costurile să fie scăzute din facturile pentru apa consumată.

“Venim în câteva zile cu acest protocol. Dacă nu doresc să îl semneze, o să-i amendăm în fiecare zi. Cetățenii trebuie să știe că avariile din carosabil sunt într-o proporție covârșitoare ale Nova Apaserv. Ceilalți furnizori de utilități au rezolvat și nu au fost probleme”, a mai spus primarul Cosmin Andrei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad