Connect with us

Evenimente

Bărbat arestat preventiv pentru că și-a violat fiica vitregă în vârstă de 12 ani

Published

on

Ieri, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 48 de ani, din municipiul Dorohoi, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de viol în formă continuată și agresiune sexuală în formă continuată.

Inițial, în data de 29 martie 2021, bărbatul de 48 de ani a sesizat organele de poliție cu privire la faptul că fiica sa vitregă de 12 ani, i-ar fi mărturisit ca  fost violată de o persoană necunoscută din localitatea de domiciliu.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că bărbatul de 48 de ani, în perioada 2019 – martie 2021 ar fi întreținut raporturi sexuale cu fiica sa vitregă de 12 ani, precum și faptul că ar fi  și atins-o în zonele intime pe sora acesteia de 16 ani.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Astăzi, a fost arestat pentru 30 de zile bărbatul de 48 de ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de viol în formă continuată și agresiune sexuală în formă continuată.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad