Connect with us

stiri

Flutur nu candidează pentru funcția de președinte PNL: “Nu am câștigat alegerile. Nu îmi doresc”

Published

on

În acest an, liberalii botoșăneni își vor alege o nouă conducere a organizației județene. Deși este unul dintre cei mai apreciați liberali botoșăneni, Cătălin Flutur nu intenționează să candideze pentru funcția de președinte.  

Invitat la emisiunea Dialog Deschis, la TeleM, Cătălin Flutur a declarat că nu va candida deoarece a pierdut alegerile în toamna anului trecut. Fără a da nume, el a lăsat de înțeles că nici Costel Șoptică, actualul președinte PNL, nu ar mai trebui să-și depună candidatura deoarece a pierdut alegerile la Consiliul Județean, la o diferență uriașă, de aproximativ 15.000 de voturi, în fața Doinei Federovici.

“Congresul trebuia să se țină. Au expirat toate termenele. Sunt probleme multe la toate partidele. În 2012 eram președinte de partid, am pierdut alegerile locale și mi-am dat demisia. Așa consider că este corect. Nu am câștigat alegerile. De ce mi-aș dori să intru în cursa pentru președinția partidului? Nu am câștigat alegerile. Nu îmi doresc. Nu am argumentul. Când eram câștigător, aveam argumentul. Că am fost pe locul șapte în țară, că am pierdut la 16 voturi, nu mai contează”, a spus Cătălin Flutur.

Dacă în ceea ce privește candidatura la funcția de președinte PNL Botoșani, Cătălin Flutur a fost tranșant, în ceea ce privește o nouă candidatură la primăria Botoșani a spus: “Este prematur să discutăm. (…) Domnul primar trebuie să înțeleagă, să nu vorbească în numele botoșănenilor. Trebuie să vorbească în numele celor 10% din botoșăneni care l-au votat. Tot atât m-au votat și pe mine numai că mie mi-au lipsit 16 voturi”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad