Connect with us

Administratie

Cătălin Flutur  vrea să colaboreze cu primarul Cosmin Andrei: “Îmi doresc și pot să dau niște sfaturi. Să putem să ducem proiectele astea la capăt”

Published

on

Cătălin Flutur a trecut peste eșecul din septembrie 2020 și renunță la orgoliile politice. Liderul opoziției din Consiliul Local Botoșani a anunțat că este dispus să colaboreze cu primarul Cosmin Andrei și să-l sprijine pentru implementarea tuturor proiectelor cu finanțare europeană.

Prezent în emisiunea Dialog Deschis la TeleM, Cătălin Flutur a declarat că nu își dorește să se întâmple ceea ce s-a întâmplat în perioada 2012-2016 când s-au pierdut multe milioane de euro și de aceea este dispus să se implice pentru rezolvarea problemelor și implementarea proiectelor.

“Îmi doresc și pot să dau niște sfaturi. Hai să discutăm cum să ieșim cu teatrul la liman, cum să rezolvăm problema asta cu termia… Atâta timp cât am fost primar, nu am avut probleme. Și s-au întâmplat lucruri. Eu îmi doresc să se întâmple lucruri. Dacă data trecută pierdeam în jur de 15 milioane de euro care însemnau teatrul și Cornișa, acum ar fi 120 de milioane de euro. Să putem să ducem proiectele astea la capăt. Mai sunt trei ani din acest mandat. În mai 2024 vor fi alegeri locale”, a spus Cătălin Flutur.

“În 2012 am lăsat niște proiecte semnate și nu s-au făcut. Dați-mi exemplu de un singur lucru care s-a făcut în Botoșani în mandatul 2012-2016. Unul. Poate am uitat. Am lăsat în 2012 proiecte și contracte semnate. Am venit în 2016 și le-am reluat. Atunci erau două importante: Cornișa și teatrul. Acum sunt proiecte de 120 de milioane de euro și de asta spun că vreau să ajut. Nu am început grozav. Sunt îngrijorat de proiectul de pe axa 1, ceea ce înseamnă calea de rulare a tramvaiului și tot ce este aferent. Proiectele mai mici probabil o să meargă. Vorbim de versantul Pacea, parcul Mihai Eminescu, Adamiu, sensurile giratorii”, a adăugat fostul primar.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad