Connect with us

Politica

Cătălin Flutur: “Știu foarte mulți colegi din fostul PNL care nu m-au votat. Să se termine cu PDL-ul și…”

Published

on

Cătălin Flutur a fost sabotat din interiorul PNL iar o parte dintre liberali nu și-au dorit ca el să câștige un nou mandat de primar al municipiului Botoșani. Asta consideră fostul edil care a declarat că s-a dorit eliminarea celor din fostul PDL.

Prezent în emisiunea Dialog Deschis la TeleM, Cătălin Flutur a declarat că ar fi dispus să colaboreze în continuare cu cei din conducerea PNL Botoșani.

“Știu foarte mulți colegi din fostul PNL care nu m-au votat. Așa s-au înțeles să se întâmple. Să se termine cu PDL-ul și pe urmă o să câștigăm noi alegerile. Nu au câștigat niciodată niște alegeri decât dacă luptam împreună. Atâta timp cât eu am luat cu 2500 de voturi mai mult decât partidul… Cele 2500 de voturi fac la un loc cât au luat cei mai vocali primari din PNL, care vorbesc de meritocrație. Vinovat de pierderea alegerilor e tot Cătălin Flutur, apropos de discuția din partid. Cred că trebuie o discuție foarte serioasă în partid. Sunt om de echipă, sunt om de partid, oricând dau mâna cu oricine să meargă partidul înainte”, a spus Cătălin Flutur.

“Am făcut o comparație cu ce s-a întâmplat în țară. Ca număr de voturi am fost pe locul șapte în țară iar ca procent am fost pe locul opt. Vorbesc de candidații Partidului Național Liberal. Primăria Suceava s-a câștigat cu 29%, eu am avut 37%. Și cu 2000 de voturi mai puțin decât am obținut eu”, a precizat fostul primar al municipiului Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad