Connect with us

Administratie

Zonă de agrement pe aproape 7 hectare în municipiul Dorohoi: “Sper ca în toamnă să finalizăm”

Published

on

Primăria municipiului Dorohoi realizează o zonă de agrement pe o suprafață de șapte hectare, cu fonduri europene. În paralel, din bugetul local se realizează încă o investiție care va pune în valoare iazul Polonic

Lucrările la noua zonă de agrement au început iar primarul Dorin Alexandrescu spune că sunt șanse mari în toamna acestui an să se finalizeze. În total, se vor investi 19 milioane de lei din care 17 milioane reprezintă fonduri nerambursabile și 2 milioane lei fonduri din bugetul local.

“Eu sper ca în toamnă să finalizăm zona Polonic. Am început și a doua etapă de dezvoltare acolo. În proiectul european avem amenajarea a șapte hectare cu spații verzi, iluminat, alei, fântâni arteziene, amfiteatru. Vom avea și o scenă profesională cu toate echipamentele. Acum refacem și iazul Polonic, facem plajă, debarcader și aducem ambarcațiuni. Etapa a doua o facem cu bani din bugetul local. Dacă apare vreo oportunitate pe fonduri europene, vom încercă să accesăm banii. Proiectul este matur”, a spus Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi, care a adăugat că intenționează să unească zona Polonicului cu zona pinilor de la ieșirea spre Suceava și să realizeze piste de bicicliști și alte obiective.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad