Connect with us

Sport

Univ. Craiova – FC Botoșani 2-3. Cel mai spectaculos meci al play-off-ului

Published

on

FC Botoșani obține prima victorie pe terenul Universității Craiova după un meci cu cinci goluri, trei cartonașe roșii, un penalty, mulți nervi și multe ocazii la cele două porți.

FC Botoșani a început jocul în atac și a dat impresia că vrea mai mult de un punct pe terenul oltenilor. Al Mawas a șutat de la 20 de metri dar mingea trece peste poarta gazdelor. În minutul 9, Tîrcoveanu se distrează cu jucătorii Craiovei, mingea ajungea la Caia care îi pasează lui Al Mawas iar atacantul sirian deschide scorul. Replica oltenilor vine în minutul 13 când Bairam reia din careul mic dar Hankic respinge.

Ivan îl calcă intenționat pe Rodriguez dar arbitrul Marian Barbu nu îi arată nici măcar cartonaș galben atacantului oltean.

În minutul 23, Braun are o intrare imprudentă în careul botoșănenilor și îl faultează pe Bairam. Arbitrul Marian Barbu dictează penalty. Nistor execută foarte bine și Craiova egalează.

În minutul 37, Țigănașu îl faultează pe Cîmpanu în apropierea liniei de margine, primește al doilea cartonaș galben și este eliminat.

Superioritatea numerică a oltenilor a durat doar opt minute. Vătăjelu primește și el al doilea cartonaș galben după un fault în propria jumătate de teren și este trimis la vestiare. În minutul 45+3, Rodriguez execută bine lovitura liberă, Chindriș îi ia fața lui Pigliacelli și marchează cu capul.

La pauză, FC Botoșani era în avantaj iar Croitoru spera să obțină prima victorie pe terenul oltenilor.

Craiova începe bine repriza secundă și are o primă ocazie în minutul 47 dar Hankic intervine încă o dată foarte bine. Replica botoșănenilor vine imediat dar Al Mawas șutează peste poartă.

Oltenii au posesia, controlează jocul iar în minutul 57 reușeșc egalarea prin Andrei Ivan. Tudorie are o șansă de marca dar șutează pe centrul porții și Hankic respinge.

În minutul 83 Bancu este eliminat. Îl lovește și îl calcă pe Florescu, care era căzut pe teren, după care îl lovește cu capul în față pe Rodriguez.

În minutul 83, Al Mawas centrează de pe dreapta iar Enriko Papa marchează un gol spectaculos. FC Botoșani rămâne în ofensivă iar în prelungiri, Enriko Papa are șansa de a realiza dubla.

Partida se încheie cu victoria echipei antrenate de Marius Croitoru, prima victorie pe terenul Universității Craiova.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad