Connect with us

Evenimente

Incendiu în orașul DARABANI. Au intervenit 17 pompieri cu patru autospeciale FOTO

Published

on

Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie de pe strada Armeană din oraș. Familia își încălzea locuința cu o centrală termică, însă coșul de evacuare a fumului nu era izolat corespunzător.

Căldura radiată a aprins materialele combustibile din apropiere, iar flăcările s-au extins la lemnul din construcția acoperișului. Puțin după ora 03.00, proprietarii, care dormeau la parter, au realizat că locuința le este afectată de un incendiu și au solicitat sprijinul salvatorilor. La fața locului au ajuns pompierii militari și voluntari din Darabani, cu două autospeciale cu apă și spumă, precum și pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță aparținând Serviciului Județean de Ambulanță.

La sosirea forțelor de intervenție, ardeau astereala și elementele de susținere a acoperișului, existând pericolul de propagare a flăcărilor la camerele de la mansardă.

Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor au intervenit, în total, 17 pompieri militari și voluntari, mai bine de cinci ore. Au ars elementele combustibile din construcția acoperișului.

S-au salvat și protejat de foc bunurile din locuință. Locatarii casei nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad