Connect with us

stiri

Marius Budăi: “Creșterea veniturilor cetățenilor români este tot timpul o prioritate pentru PSD”

Published

on

Analiza indicatorilor de Venit, folosiți de EUROSTAT pentru a evidenția Calitatea vieții, indică dinamica cea mai ridicată a bunăstării în perioada 2017-2019. Politicile de creștere a veniturilor populației, fundamentate pe creșterea productivității muncii, au funcționat.

Conform ultimelor date Eurostat, Venitul mediu net echivalent în euro a crescut de la 2746 de euro în anul 2016 la 4419 de euro în anul 2019. Plus 61% – creștere record pentru perioada postdecembristă și de departe cea mai mare din UE.

Datele Eurostat indică o creștere a Venitului median net echivalent in cazul României cu 57,3% în aceeași perioadă, din nou o creștere record.

Chiar dacă în România venitul mediu net echivalent a crescut de la 15,2% din media UE în anul 2016 la 22,5% din media UE în anul 2019 încă ne aflăm în cercul vicios al veniturilor mici.

Dragi guvernanți de la PNL-USRPLUS-UDMR continuați politicile publice pentru creșterea bunăstării cetățenilor români și nu promovați doar AUSTERITATEA și politica lui “NU AM BANI” și “NU SE POATE”!

Sursa: Comunicat de presă

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad