Connect with us

AGRICULTURA

Rulotele Asociației Moldoovis vor fi amplasate în Bucovina și Grivița

Published

on

Săptămâna viitoare, rulotele asociației vor fi mutate din Piața  Centrală. Timp de o săptămână, două rulote vor fi în Bucovina iar celelalte două în Grivița.

Ionică Nechifor, președintele Asociației Moldoovis, spune că va încheia un parteneriat cu Primăria municipiului Botoșani și că va organiza diferite acțiuni, în special în week-end.

“Facem un parteneriat cu Primăria Botoșani, vom suporta costurile pentru amplasarea rulotelor. Domnul primar ne-a promis că ne va sprijini. Ne-am propus să ducem câte două rulote într-un cartier. Săptămâna viitoare, două rulote vor fi în Bucovina și două rulote în Grivița. Domnul primar dorește ca în week-end să mergem într-un cartier cu toate cele patru rulote și cu această piață mobilă. Luni vom muta rulotele iar de marți producătorii vor veni să-și vândă produsele. Două rulote vor fi în zona stației de taxi din Bucovina, în apropierea bisericii. Celelalte două vor fi în zona Grivița, aproape de Școala Nr. 8 și sensul giratoriu. Mai avem spații identificate pentru săptămâna 17-23 mai. Avem mai multe locații în zona Primăverii. Așteptăm propuneri și de la cetățeni”, a spus Ionică Nechifor.

“Fermierii au foarte multă treabă și nu pot sta să-și vândă produsele în fiecare zi. Deja am luat în calcul să angajăm personal care să vândă la aceste rulote. Fermierii aduc produsele iar persoanele angajate vor comercializa aceste produse. Prin această inițiativă, vom realiza minim patru locuri de muncă. Vreau ca pe fiecare produs să fie eticheta producătorului și vreau să ridicăm standardul calității produselor. Trebuie să scoatem în evidență că acel produs vine de la un fermier botoșănean”, a adăugat Ionică Nechifor.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad