Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: “Își bat joc de noi. Este plătit de noi să mă arbitreze și el ne desființează”

Published

on

Patronul FC Botoșani pune tunurile pe arbitrul Adrian Cojocaru care în această seară a contribuit decisiv la victoria FC SB, cu scorul de 3-1. Valeriu Iftime este revoltat de maniera acestui arbitru care a refuzat să acorde un penalty clar pentru FC Botoșani și a inventat un penalty pentru FC SB.

“E un blestem. Pur și simplu sunt scârbit. Un arbitru care nu a greșit că a vrut. Este imposibil să faci atâtea greșeli. Când dai în minutul 2 galben lui Meleke, e o prostie. E clar Braun îl calcă și e un galben. La Mihai Roman a fost clar 11 metri, se vede de la o poștă. Apoi îi dă lui Olaru la o simulare. Slabi, slabi, slabi! Alimentăm toate poveștile astea că noi cu FC SB… Dacă văd arbitrul ăsta, îmi vine rău. E un om care face rău fotbalul. Ăsta e meci de 3-1? Ce să mai zici?

Braun s-a trezit după ora Germaniei. A greșit de trei ori consecutiv. Parcă suntem blestemați. Nu ne poate scuza nimic. Un arbitru care e împotriva fotbalului. Îți trebuie multă minte să fii un arbitru bun, într-un joc de contact. Urlă toți când îi atingi de parcă îi tai cu cuțitul pe inimă. Dacă îl descriu așa cum știu eu să-l descriu, mă suspendă ăștia pe viață. Își bat joc de noi. Vii cu bani, cu efort, să ții o echipă în Liga1 nu e simplu. Vine un om din ăsta care nu are nicio responsabilitate. Este plătit de noi să mă arbitreze și el ne desființează. Nu punem var… Țara nimănui”, a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad