Connect with us

Administratie

POMÂRLA. Campus școlar, sală de sport, locuințe sociale, cămin cultural și reabilitarea centrului civic

Published

on

În următorii ani, fața comunei Pomârla se va schimba radical. Autoritățile locale au mai multe proiecte care vor fi implementate începând din toamna acestui an. Majoritatea proiectelor se vor realiza cu fonduri europene sau guvernamentale.

Potrivit primarului Dumitru Chelariu, în această toamnă sau cel târziu anul viitor vor începe lucrările la mai multe obiective de investiții printre care și un bloc de locuințe sociale cu 24 de apartamente. De asemenea, va fi reabilitat parcul și centrul civic al comunei și se vor construi o sală de sport și un cămin cultural.

“Pregătim mai multe proiecte pentru care vom căută finanțare. Am pregătit un proiect pentru un cămin cultural. Avem în faza de proiect tehnic un bloc cu 24 de locuințe sociale. Este depus la Ministerul Dezvoltării. Este un proiect sigur, în valoare de 11,2 milioane lei. Ne vom concentra pe un campus tehnic. Sala de sport este la stadiul de ordin de ministru, am predat amplasamentul și suntem în linie dreaptă. Anul acesta sau cel târziu anul viitor vor începe lucrările și la această sală de sport. Mai avem proiecte pregătite pentru centrul civic și alte obiective din comună”, a spus Dumitru Chelariu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad