Connect with us

Evenimente

12 vulpi găsite într-o casă. Vecinii au sunat la 112 / VIDEO

Published

on

În această dimineață, jandarmii botoșăneni au intervenit în comunele Blândești și Coțușca după ce localnicii au sunat la 112 și solicitau intervenția autorităților, din cauza pericolului reprezentat de prezența sau atacul unor animale.

La primul apel telefonic, primit în jurul orelor 09.00, un echipaj de jandarmi s-a deplasat în localitatea Blândești, unde a fost sesizată existența unui număr de aproximativ 12 vulpi într-o casă părăsită. Jandarmii au sfătuit locuitorii din zonă să nu se apropie de locul respective și au luat legătura cu reprezentanții Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Botoșani, care vor reloca animalele sălbatice în afara perimetrului locuit al comunei.

Două ore mai târziu, jandarmii din cadrul Grupei de supraveghere și intervenție Dorohoi au acționat în proximitatea comunei Coțușca, unde mai mulți câini au atacat și rănit un vițel aflat la păscut pe imaș. În această situație, jandarmii au procedat la îndepărtarea a cinci câini agresivi și l-au identificat pe proprietarul acestora, care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei pentru lăsarea în libertate ori fără supraveghere a animalelor care pot prezenta un pericol pentru persoane, bunuri sau alte animale. Cazul a fost preluat de lucrătorii  Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, în vederea continuării cercetărilor.

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad