Connect with us

Sport

Marius Croitoru rămâne la Botoșani și în sezonul următor: “Eu am pus suma, eu am pus perioada și el a semnat”

Published

on

Marius Croitoru rămâne la FC Botoșani și pentru sezonul următor. Asta susține Valeriu Iftime, patronul clubului botoșănean. El a recunoscut că a fost sfătuit să-l demită pe Marius Croitoru dar spune că are încredere totală în antrenor.

În ultima perioadă, Croitoru a lăsat impresia că își pregătește plecarea de la Botoșani dar Valeriu Iftime este convins că va rămâne încă două-trei sezoane.

“Marius Croitoru rămâne. El a spus că nu a avut teren și nu a avut teren. Nu a avut teren pentru că a fost o iarnă lungă, pentru că jucăm în decembrie, pentru că terenurile s-au tasat, pentru că în Moldova nu e ca în sud. Plus că și țara asta face bugetul în luna mai. Nefiind buget, fiind frig… Și s-a certat… E păcat, vom găsi o înțelegere între el și cei de la DSPSA. Eu cred că domnul Țurcanu chiar e un tip ok, numai că atunci când îl jignești, sunt niște înțepături… Nu s-a pus problema ca Marius să plece de la noi. Are cinci ani, a făcut doi ani și mai are trei. Are nevoie de Botoșani, a făcut performanță, are copii care termină școala. El a ales bine. În acte are contract încă doi ani. Eu am pus suma, eu am pus perioada și el a semnat. Dacă vrea să plece, mă înțeleg cu el. Eu îl vreau pe termen lung. Când am avut situația grea, colegii mei spuneau: dă-l afară! Nicio secundă nu m-am gândit că Marius va pleca de la noi. El niciodată nu a pierdut vestiarul. Un antrenor pleacă când pierde vestiarul. E adevărat că nu e o frăție între el și jucători”, a declarat Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad