Connect with us

Sport

FC Botoșani – Sepsi. Cornel Șfaițer: “Nu vom avea o primă specială. Băieții sunt motivați”

Published

on

FC Botoșani și Sepsi OSK se întâlnesc în această după amiază pe Municipal. În afara orgoliilor dintre cele două formații, meciul este important și pentru locul patru în clasament, loc care poate aduce calificarea în cupele europene.

Cornel Șfaițer, fostul președinte al FC Botoșani, în prezent manager la Sepsi OSK, a precizat că elevii lui Leo Grozavu nu vor avea o primă specială dar este convins că vor fi foarte motivați.

„E clar că va fi un meci greu, Botoșaniul își dorește revanșa. Eu îmi doresc să face un meci bun și am încredere că vom reuși să luăm cele trei puncte. Obiectivul nostru este locul patru, suntem în luptă directă cu FC Botoșani. Tot campionatul am stat în zona locului patru și trebuie să fim atenți pe acest final de sezon. Nu vom avea o primă specială pentru acest meci. Băieții sunt motivați și sper să obținem cele trei puncte”, a spus Cornel Șfaițer.

De partea cealaltă, FC Botoșani are doar varianta victoriei pentru a spera în continuare la locul patru. Diferența dintre Sepsi și FC Botoșani este de cinci puncte în acest moment iar de săptămâna viitoare începe returul play-off-ului.

Partida dintre FC Botoșani și Sepsi OSK va fi arbitrată de George Găman din Craiova, ajutat de Alexandru Cerei din Cluj și George Neacșu din Câmpulung Muscel.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad