Connect with us

Sport

FC Botoșani – Sepsi 2-1. Cornel Șfaițer: “Îi felicit. E un spectacol fotbalistic și cel mai bun trebuie să câștige”

Published

on

Cornel Șfaițer a revenit pe Municipal dar nu din postura de președinte al FC Botoșani ci de manager al clubului Seepsi OSK. I-a salutat pe toți cei prezenți la tribuna oficială și a discutat cu Valeriu Iftime după care a urmărit meciul împreună cu Laszlo Dioszegy și Attila Hadnagy, patronal și respective directorul sportiv al clubului Sepsi.

La final, Cornel Șfaițer i-a felicitat pe jucătorii și antrenorii FC Botoșani pentru victorie și a spus că lupta pentru locul patru se va da până în ultima etapă.

“Știam că ne așteaptă un meci greu, că Botoșaniul are de luat o revanșă. Sunem în luptă directă pentru locul patru. Ne așteaptă un meci greu cu Craiova, după care la CFR. Poziția numărul patru se joacă până în ultima etapă. Am dominat în mare parte jocul dar Botoșaniul putea să se distanțeze la 2-0, am avut ocazii mari de a egala. Îi felicit pentru victorie. Nu a fost aceeași determinare ca în meciul cu FC SB sau ca în meciul precedent de la Botoșani. Atunci am fost mai bărbați, mai determinați. Mai sunt destule puncte puse în joc, trebuie să tratăm fiecare meci cu atenție și să rămânem acolo”, a spus Cornel Șfaițer.

“M-am văzut cu toți, le-am urat succes. Îi felicit. Până la urmă e un joc de fotbal. E frumos că te revezi cu oamenii. E un spectacol fotbalistic și cel mai bun trebuie să câștige. Astăzi cred că un rezultat de egalitate era echitabil. Sperăm să avem mai multe șanse la meciul de acasă”, a adăugat managerul clubului Sepsi.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad