Connect with us

Sport

Sepsi îl vrea pe Andrei Chindriș: “Ne gândim să facem o ofertă la un preț corect”

Published

on

Sepsi OSK a început deja pregătirile pentru sezonul următor și urmează să transfere mai mulți jucători pentru a avea o echipă capabilă să se lupte pentru un loc în cupele europene. Pe lista oficialilor de la Sepsi este și Andrei Chindriș, fundașul echipei FC Botoșani.

Cornel Șfaițer, managerul clubului Sepsi, a anunțat că va face o ofertă pentru Andrei Chindriș.

„Nu m-am gândit până acum să aduc. Când Valeriu Iftime amintit de noi parcă mi-a dat o idee să mă orientez către posibile transferuri de la Botoșani. Au jucători buni! Gândiți-vă că sunt la al doilea play-off consecutiv. Chindriș, da! Îl știu pe Andrei, eu l-am adus acolo. Nu numai el. Au unul-doi jucători. Mă gândesc să-i ofertăm! Sunt câțiva jucători interesanți. S-a vehiculat mult transferul lui Chindriș. Consider că a fost supraevaluat. Dar e un jucător foarte interesant. Sincer, mi-l doresc. Nici vorbă de prețul vehiculat acum câteva luni. 

Ați văzut că nici domnul Becali nu a plătit acel preț. La Euro nu a jucat, nu a câștigat niciun trofeu. Din păcate nu mai e nici în regula U21 de la anul. Ok, e un jucător bun, mie îmi place. În condițiile în care nu va pleca în altă parte, luăm în calcul transferul lui. Noi, cei de la Sepsi, ne gândim să facem o ofertă la un preț corect, rezonabil. Nu supraevaluat. Știu prețul lui”, a spus Cornel Șfaițer, pentru GSP.RO.

Andrei Chindriș a semnat cu FC Botoșani, în 2017, fiind adus de la Univ. Cluj. Cei care s-au ocupat de transferul lui Andrei Chindriș la FC Botoșani au fost Cornel Șfaițer și Leo Grozavu care în prezent ocupă funcțiile de manager și respectiv antrenor principal la Sepsi OSK.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad