Connect with us

Sport

FC Botoșani – Sepsi. M. Croitoru: “Va fi un meci de care pe care. Leo nu poate să abordeze defensive niciun meci”

Published

on

FC Botoșani și Sepsi luptă pentru locul patru în clasament, loc care poate aduce calificarea în cupele europene. Înaintea meciului de mâine, Sepsi este pe locul patru cu 30 de puncte iar FC Botoșani este pe cinci cu 25 de puncte.

Pentru a avea în continuare șanse la locul patru, FC Botoșani trebuie să câștige meciul programat mâine, de la ora 18.30, pe stadionul Municipal.

“Este finala pentru locul patru. În cazul în care vom câștiga, ne păstrăm șanse pentru locul patru. În cazul în care vom pierde, este terminată lupta pentru acel loc patru. Ne dorim din tot sufletul să ne păstrăm șanse reale și după acest meci. Va fi greu, orice meci în play-off este greu. Locul patru îți dă posibilitatea, în funcție de cine câștigă cupa, să joci acel loc de baraj pentru o cupă europeană. Suntem două echipe care jucăm ofensiv, care nu avem nimic de pierdut decât acest loc patru. Leo nu poate să abordeze defensiv niciun meci, nu e construit să se apere. Am lucrat cu el, știu foarte bine filozofia lui, îi place foarte mult să atace, îi place foarte mult presiune. Va fi un meci de care pe care. Îmi doresc să le fac un cadou suporterilor”, a spus Marius Croitoru care are probleme de lot înaintea acestui meci. Braun și Keyta sunt accidentați, Ongenda nu este refăcut sută la sută iar Al Mawas este suspendat.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad