Connect with us

Sport

CFR Cluj – FC Botoșani 2-0. Campioana câștigă fără emoții

Published

on

FC Botoșani a făcut din nou o primă repriză foarte slabă iar campioana din ultimii trei ani a profitat, a marcat de două ori, și-a asigurat victoria și a urcat pe primul loc în clasament. Cel mai bun jucător al FC Botoșani a fost portarul Hankic care a limitat proporțiile scorului.

CFR începe în atac partida, Deac șutează din interiorul careului dar Hankic are o intervenție spectaculoasă și își salvează echipa. Ardelenii domină categoric partida, Păun șutează din marginea careului dar Hankic are încă o intervenție foarte bună. În minutul 19, Sigurjonnson primește o pasă foarte bună în careul botoșănenilor, Hankic iese la timp din poartă și îl blochează pe jucătorul CFR-ului.

Botoșănenii au cedat în minutul 25 când Sigurjonnson a șutat din marginea careului, Hankic atinge mingea dar nu o poate opri să intre în poartă. Două minute mai târziu, același Sigurjonnson scapă din marcajul lui Papa și marchează pentru 2-0.

CFR Cluj a dominat categoric prima repriză, la pauză scorul era 2-0 iar statistica spunea totul: șase șuturi pe poartă CFR și niciunul FC Botoșani.

Croitoru face două schimbări la pauză, Ongenda și Camara intră în locul lui Fili și Ashkovski iar jocul botoșănenilor este mai ofensiv. CFR echilibrează jocul și are două șanse de gol dar Hakic se opune.

Prima mare ocazie a echipei antrenate de Marius Croitoru a venit în minutul 73 când Ongenda a pasat excelent dar Camara nu reușește să marcheze din interiorul careului.

Pe finalul partidei, Latovlevic și Al Mawas au fost eliminați de arbitrul Horia Mladinovici dar nu a mai contat, CFR Cluj reușind să se impună cu scorul de 2-0.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad