Connect with us

Administratie

VF. CÂMPULUI. Investiții în rețelele de apă făcute din buget local

Published

on

Primăria comunei Vf. Câmpului continuă și în 2021 investițiile în sistemul de alimentare cu apă. Anul acesta se va extinde cu încă trei kilometri sistemul realizat în 2020 și astfel toți locuitorii satului Ionășeni vor avea posibilitatea să se racordeze.

Primarul Maria Huțu a precizat că investiția se realizează cu bani din bugetul local și cu sprijinul unor agenți economici din comună.

“Am un proiect prin buget local. Este vorba de extinderea sistemului de alimentare cu apă  din satul Ionășeni. Vom realiza încă aproximativ trei kilometri de rețea de distribuție. Studiul de fezabilitate este pregătit, facem proiectarea și ulterior scoatem la licitație. Încercăm să facem și un parteneriat pentru că avem câțiva agenți economici care vor să se implice. Anul trecut am realizat un sistem de distribuție de opt kilometri iar anul acesta continuăm lucrările. Localitatea Vf. Câmpului are apă, anul acesta rezolvăm problema și în satul Ionășeni. Rămân Lunca și Dobrinăuți-Hapăi dar pregătim proiecte, inclusiv pentru canalizare. Așteptăm fondurile europene și sunt convinsă că vor fi bani pentru proiectele de apă-canalizare”, a declarat Maria Huțu, primarul comunei Vf. Câmpului.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad