Connect with us

Sport

DDB a încercat să-l aducă pe Cornel Șfaițer la conducerea clubului Dinamo

Published

on

Potrivit GSP.RO, suporterii din DDB au încercat să-l convingă pe Cornel Șfaițer să vină în „Ştefan cel Mare” și să redreseze clubul atât din punct de vedere financiar cât și sportiv.

Fostul președinte la FC Botoșani, actual manager la Sepsi OSK, nu a acceptat propunerea fanilor dinamoviști preferând să rămână la Sf. Gheorghe unde există stabilitate din toate punctele de vedere. Contactat de către membrii DDB, Cornel Șfaițer le-a transmis că le mulțumește pentru propunere dar are un proiect superior la Sepsi și nu vine în Ștefan cel Mare.

Cornel Șfaițer a mai avut o propunere de a conduce clubul Dinamo, în perioada în care era la FC Botoșani. A avut mai multe discuții cu Ionuț Negoiță, fostul patron de la Dinamo, dar a preferat să rămână la Botoșani. Discuții au fost și după plecarea de la FC Botoșani dar a preferat proiectul Sepsi OSK unde sunt toate condițiile pentru performanță.

“A fost doar decizia mea. Am avut mai multe discuții, Ionuț Negoiță a fost dispus în toate variantele, mi s-au propus anumite lucruri. Dacă veneam, eram devotat, implicat. Veneam să ajut clubul Dinamo. Nu veneam să încurc lucrurile. Încercam să mă înconjor de oameni pricepuți și să facem lucruri îndrăznețe. Veneam cu inima deschisă, fără să iau nimic. Din contra, ajutam. Veneam doar din pasiune așa cum am făcut-o la Botoșani și cum o fac la Sepsi. E o pasiune a mea, am 24 de ani în fotbal și am experiență.

Am o urmă de regret pentru că Dinamo este în situația în care este în momentul acesta. S-a greșit mult. Eu nu am avut încredere în proiectul spaniolilor. Tot respectul pentru ce fac băieții din DDB. S-au făcut eforturi mari, cu licențierea, banii către jucători. Mai trebuia o persoană care să țină grupul, să fie o voce la nivel de vestiar și un antrenor care să aibă continuitate, un antrenor care cunoaște spiritul lui Dinamo. Dinamo putea fi o echipă fără emoții”, a spus Cornel Șfaițer la Lock Sport LIVE,

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad