Connect with us

Administratie

Eugen Țurcanu îi răspunde lui Croitoru: “El e mereu nemulțumit, mă înjură pe stradă. Am și martori când mă înjura pe stradă”

Published

on

Antrenorul principal al FC Botoșani a devenit nemulțumit de condițiile de pregătire și pune tunurile pe conducerea Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA) care administrează Stadionul Municipal și cele două terenuri de antrenament.

După meciul cu Academica Clinceni, Croitoru a spus că sunt condiții de locurile 15-16 și că nu mai poate continua dacă nu se rezolvă problema. Eugen Țurcanu, directorul DSPSA Botoșani, spune că lucrările la terenuri vor începe după Paște deoarece până acum nu a avut buget și nici vremea nu a permis realizarea acestor lucrări de întreținere. În același timp, Eugen Țurcanu a afirmat că a fost înjurat de Marius Croitoru și nu poate colabora cu antrenorul echipei FC Botoșani.

“Noi facem tot ce scrie în contract și îi asigurăm toate condițiile, conform prescripțiilor tehnice de la firma care face mentenanța. Bugetul s-a votat de câteva zile și am făcut tot ce s-a putut. El e mereu nemulțumit, mă înjură pe stradă. Ăsta e comportament om normal? Am și martori când mă înjura pe stradă. Pe Dumitraș la fel. Ei au jucat două meciuri în ianuarie și trei în februarie… Lor nu le place terenul de la Victoria pentru că e prea mic. Noi să stăm cu bazele sportive neînchiriate și nici nu avem voie să aducem pe alții, că îi deranjează pe dânșii. Noi nu avem voie să facem nimic pe terenurile primărie. Ei nici nu vor să admită că poate intra altcineva. Sunt cluburi din Botoșani care plătesc. Pe Municipal, nu au acceptat să intre cei din Liga a III-a și am înțeles. Noi facem tot posibilul. Pe 6 mai vor veni cei de la firma care asigură mentenanța terenurilor și vor face lucrări de întreținere la gazon. Conducerea clubului știe situația, discutăm cu domnul Iftime, discutăm cu domnul Anton, au înțeles”, a spus Eugen Țurcanu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad