Connect with us

Sport

Croitoru își pregătește plecarea?: “Este incredibil ce condiții putem să primim. Am tăcut dar nu mai pot. Nu mai pot să continui așa”

Published

on

Deși mai are încă un an contract cu FC Botoșani, Marius Croitoru se gândește să plece la finalul acestui sezon. Încă din iarnă a spus că are mai multe oferte iar în ultimele zile a început să-și exprime public nemulțumirea față de condițiile de pregătire pe care le are la Botoșani.

După victoria cu Academica Clinceni, Marius Croitoru a spus că la Botoșani sunt condiții de locurile 15-16 în Liga 1 și că nu mai poate continua. El îi acuză pe angajații DSPSA că nu își fac treaba și că nu îi pun la dispoziție terenuri bune de antrenament.

“Sunt mândru de ceea ce au reușit băieții în condițiile pe care noi le avem. Suntem mult peste. Ceea ce oferim și ceea ce primim. Tot ce se întâmplă extra nu este ok. În condițiile acestea, îmi e greu să cred că anul viitor se va repeta ceea ce s-a întâmplat anul acesta.

Locul patru este un obiectiv realizabil sportiv. În alte condiții nu ne putem bate la locul patru. (la ce loc vă puteți bate?) Ca și condiții suntem la locul 15-16. Performanță de play-off și condiții de locul 15-16. Mă antrenez cu iarba până la genunchi, nu se vede gheata la fotbaliști. Găuri. Terenul e ca după bombardament. Pe terenurile noastre fac juniorii, fac echipe de Liga a III-a dar performanță știm decât Liga 1. Este inadmisibil, nu mai pot. În condițiile astea nu mai am puterea să merg mai departe. Mă rog la Dumnezeu să joc din trei în trei zile și să nu fiu nevoit să mă antrenez o săptămână în condițiile în care mă antrenez. Este incredibil ce condiții putem să primim din partea celor care se ocupă de mentenanța terenurilor. Am tăcut dar nu mai pot. Pe terenurile mele se antrenează juniorii și echipele de Liga a III-a iar eu nu am unde să mă antrenez. Trei luni m-am antrenat în balon și pe sintetic, ei dau vina de pe unii pe alții. E prea mult. Nu mai pot să continui așa. Dacă nu se schimbă ceva, nu mai am putere”, a spus Marius Croitoru.

O atitudine similară a avut Marius Croitoru și când era jucător la FC Botoșani și a primit oferta de la Timișoara. La acel moment a declarat că pleacă deoarece nu mai poate lucra cu antrenorul Leo Grozavu.

“S-au adunat prea multe şi Marius Croitoru nu a mai putut rezista. S-au adunat multe. Sunt problemele mele şi ale lui Leo pe care, din păcate, nu am putut să le rezolvăm. Am ajuns într-un punct în care nu mai puteam continua, nu la echipă, ci cu Leo.”, declara Marius Croitoru înainte de plecarea la Timișoara.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad