Connect with us

Sport

Cornel Șfaițer nu crede în jocuri de culise: “Trebuie să lăsăm toate speculaţiile”

Published

on

Managerul clubului Sepsi OSK este convins că nu mai există jocuri de culise în prima ligă din România și spune că toate meciurile se joacă doar pe teren.

„Trebuie să lăsăm toate speculaţiile, Sepsi este un club curat. Au deranjat discuţiile de la meciul cu CFR Cluj, pentru că avem un vestiar destul de numeros. A fost o dorinţă enormă să învingem CFR-ul. Băieţii au fost motivaţi financiar suplimentar, am crezut în noi. Probabil că dacă nu luam golul, era un altfel de spectacol. 

Cunoaştem experienţa celor de la CFR, cu jucători care au maturitate, o echipă care a jucat în grupele Europa League. A rămas singura echipa pe care n-am reuşit să o învingem şi o să câştigăm într-un moment în care o să avem cea mai mare nevoie de puncte. Cred că o să spargem gheaţa.

Aşa îmi pun şi eu semne de întrebare, de ce Craiova nu învinge FCSB de 10 ani, în momente cheie? De ce CFR, în momente în care aveau cea mai mare nevoie, au fost învinşi de Craiova? S-a speculat că am dat dovadă de agresivitate, că ne-am dat viaţa aseară. Niciun meci nu seamănă cu altul. 

FCSB nu a avut o prestaţie bună pentru că nu i-am lăsat să joace, în primul rând. Au calitate tehnică individuală”, a spus Cornel Șfaițer, la emisiunea „Look Sport Live”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad