Connect with us

Sport

Botoșăneni pe podium la Campionatul Național de Taekwondo FOTO

Published

on

În week-end-ul trecut, a avut loc în Sala Polivalentă din municipiul București “Campionatul Național la Copii (6-9 ani), Juniori mici (10-11 ani) și Cadeți (12-14 ani)” la Taekwondo WT – Sport Olimpic. Competiția s-a organizat în condiții de maximă siguranță, fiind necesar și prezentarea unui rezultat negativ al testului Covid19.

În componența lotului Clubului Sportiv Botoșani s-au aflat sportivi de la grupele din Botoșani, Dumbrăveni și Săveni, grupe din care cresc viitorii campioni ai României.

Secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani se bucură de un adevărat succes, având o activitate excepțională după un an 2020 în care a obținut 12 medalii, Locul 1 pe echipe la categoria Cadeți (12-14 ani) și Locul 1 pe echipe în Clasamentul General al Campionatului Național 2021. Sportivii care au obținut medalii naționale sunt următorii:

LOCUL 1 : Richard CHELARIU (cadeți).

LOCUL 2 : Alexandru FUSA (cadeți), Paul ȘTIRBU (cadeți), Sara CHIRIEAC (cadeți), Sabina BURSUC (cadeți),), Patrik BRUMARI (cadeți), Bianca COSTIC (copii), Gabriel DÎRVARIU (cadeți) și Petrică BURLACU (cadeți)

LOCUL 3 : Mario COJOCARIU (cadeți), Octavian BUDACĂ (juniori mici) și Andrei CORDUNEANU (juniori mici).

Secția de Taekwondo WT se bucură de un sprijin enorm din partea Clubului Sportiv Botoșani, din partea Primăriei Dumbrăveni și din partea Primăriei Săveni. Aceștia au o colaborare bine dezvoltată prin intermediul Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, sportivul Petrică BURLACU fiind un adevărat succes al acestei colaborări. Totodată, sprijinul părinților este foarte important, sportivii având toată încrederea și susținerea necesară în practicarea sportului de performanță.

La această desfășurare sportivă au participat 350 de sportivi legitimați la 27 de structuri sportive din 22 de județe ale tării, dintre care 155 de fete și 195 de băieți.

Felicit toată echipa! Având un staff de excepție suntem capabili să îi instruim pe sportivii începători, avansați și pe cei de performanță. Am început anul 2021 cu rezultate bune, fapt ce ne dă o motivație în plus că ne putem depăși rezultatele obținute în anul antrerior.

Încă un an dificil, în continuare cu multe restricții, multe dificultăți de pregătire, însă am primit sprijin din partea Clubului Sportiv Botoșani, din partea primăriei Dumbrăveni și din partea primăriei Săveni care ne-au acordat accesul, conform ordinelor MTS să ne antrenăm pe timpul pandemiei cu coronavirus, având încredere și dorință de muncă și respectând toate normele impuse prin proceduri bine stabilite de distanțare fizică și de respectare a igienei. Lucruri care și înainte de această perioadă erau respectate în cadrul activității noastre! a declarat antrenorul secției de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, Denis-Paul MATEI – Centură neagră 4 DAN.

Sursa: Comunicat de presă

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad