Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: “Să mă înjure alții dar eu spun că FC SB ar trebui să câștige campionatul”

Published

on

Patronul FC Botoșani a recunoscut că își dorește ca FC SB să câștige campionatul dar o vede pe CFR Cluj favorită deoarece este o echipă mai bine organizată și mai experimentată.

FC Botoșani a vândut mai mulți jucători la FC SB în ultimii ani și pe lângă banii încasați mai are procente la un viitor transfer. Dacă roș-albaștrii câștigă campionatul, cota unor jucători precum Moruțan, Haruț, Miron și Oaidă va crește și ar putea prinde un transfer în străinătate iar în conturile FC Botoșani ar mai intra câteva sute de mii de euro.

“Chiar dacă nu-mi place, o văd pe CFR favorită. Eu aș fi vrut să câștige FC SB. Recunosc. Să mă înjure alții dar eu spun că FC SB ar trebui să câștige campionatul pentru că sunt buni, au talent… avem și noi acolo niște talente extraordinare. Campionatele se câștigă prin inteligență, prin tactică, prin efort. FC SB pare o echipă frumoasă dar care nu e atentă la lucrurile punctuale. Chiar dacă au luat bătaie de la Craiova, CFR e o echipă foarte periculoasă. Știe ce are de făcută în momentele complicate”, a declarat Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad