Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: “Dăm gol și CFR-ului. Trebuie să-i batem” VIDEO

Published

on

După victoria cu 2-1 obținută în această seară în meciul cu Academica Clinceni, Valeriu Iftime vrea trei puncte și în deplasarea de la Cluj.

Patronul FC Botoșani este mulțumit după victoria din această seară și a început din nou să spere că echipa antrenată de Marius Croitoru va termina sezonul pe locul patru.

“Pe locul patru în Liga1 nu e ușor, chiar și conjunctural. Un meci frumos, am fost mai buni decât Clinceni și îi felicit pe Marius și pe echipă. Jucăm fotbal, nu suntem întâmplător în play-off. Felicitări FC Botoșani”, a precizat Valeriu Iftime care deja se gândește la meciul cu CFR Cluj de la jumătatea săptămânii viitoare.

„Trebuie să-i batem. Am făcut 1-1 cu Craiova și am avut meciul în mână. Am jucat cu FC SB și am avut meciul în mână. Dacă nu era Pap într-o zi păcătoasă, poate era egal. Am dat gol tuturor echipelor mari. Eu cred că dăm gol și CFR-ului și facem un meci frumos. Mergem să facem un meci frumos. Nu știu dacă îi bat sau ne bat. Le-am cerut: jucați fotbal! Nu vă mai loviți de orice palmă care vă atinge nasul și vă trântiți pe jos. Sună prost. Chiar avem nevoie de spectacol. Lumea vrea fotbal, lumea nu vrea trei puncte”, a adăugat patronul clubului FC Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad