Connect with us

Sport

Fili a reușit dubla dar Iftime pariază pe alt jucător: “Să să vedeți cine…”

Published

on

Albanezul Realdo Fili (25 ani) a marcat trei goluri în play-off și și-a asigurat locul în lotul FC Botoșani pentru următorul sezon. Oficialii botoșăneni intenționau să renunțe la jucătorul albanez care a fost titular în puține meciuri.

Chiar dacă Fili are șase goluri pentru FC Botoșani (trei în play-off), Valeriu Iftime pariază pe alți jucători în sezonul următor. Patronul FC Botoșani spune că Sekou Camara îl va face uitat pe Keyta și că va fi viitorul golgheter al echipei.

“El (n.r. Fili) și cu Stefan Ashkovski erau jucători la care ne mai gândeam. E clar că Fili este un jucător important, trebuie încredere. Ăsta este meritul lui Croitoru. Toți jucătorii aduși de el, toți aveau ceva special. O să-l vedeți pe Camara. Vă rog să vă uitați la Camara peste șase luni. O să vedeți cine e Camara. Are viteză, are ceva special. Fili a dat două  goluri dar a făcut echipa acolo, a adus mingea la poartă, a fost un joc colectiv frumos. Dacă avem o ofertă bună pentru Andrei Chindriș, vine Racovițan. Un copil excepțional. Mai căutăm un vârf de atac bun”, a declarat Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad