Connect with us

AGRICULTURA

Ionică NECHIFOR: “A fost prelungită susținerea financiară până la sfârșitul anului”

Published

on

COMUNICAT DE PRESĂ. Salutăm decizia d-lui Ministru Nechita-Adrian Oros, de a prelungi Hotărârea nr. 1179/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat în sectorul creșterii animalelor.

După dezbaterea avută cu domnia sa privind atingerea unor performanțe în ameliorarea animalelor în special al ovinelor și caprinelor, a fost prelungită susținerea financiară până la sfârșitul anului . De asemenea așteptăm cu interes suplimentarea sumelor la rectificarea de buget, așa cum a mentionat domnia sa.

Este de apreciat faptul că dl Ministru a înțeles cât de important este sectorul ovin și caprin pentru România !!! Încercăm să oferim tot sprijinul în vederea revigorării sectorului prin noul PNS-PAC 2021-2027 .

România se regăsește în primele state membre UE privind potențialul agriculturii , dacă punem bazele acestei ramuri , pe lângă locuri de muncă , putem asigura produse suficiente atât pentru consumul propriu cât și pentru export .

Activitatea de Cercetare – Dezvoltarea a  zootehniei, trebuie să fie o prioritate în România , dacă dorim o agricultură durabilă și de durată .

PREȘEDINTE MOLDOOVIS

CSIII.dr.ing. Ionică NECHIFOR

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad