Connect with us

Evenimente

Accident în municipiul Botoșani. Ambii șoferi implicate erau sub influența alcoolului

Published

on

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Octav Onicescu din municipiu, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Echipajul de poliție direcționat la fața locului a stabilit faptul că un bărbat de 40 de ani, din municipiul Botoșani, în timp ce se deplasa pe strada Octav Onicescu, directia de deplasare dinspre strada Pacea înspre strada Primăverii, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers la stânga, împrejurare în care un alt autoturism care se deplasa regulamentar pe aceeasi direcție de mers, a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale.

Cei doi conducători auto se aflau sub influența băuturilor alcoolice, aparatul alcooltest indicând o valoare de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului auto responsabil de producerea accidentului și 0, 13 mg/l, în cazul celuilalt conducător auto.

Ambii au fost sancționați cu amendă în cuantum de 1300 de lei, iar ca măsură complementară  le-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad