Connect with us

Administratie

Se pregătește modernizarea spitalului Săveni. Relu Tîrzioru: “Realizăm o investiție foarte serioasă”

Published

on

În perioada imediat următoare vor fi angajați trei medici tineri la secția Săveni a Spitalului Județean Mavromati și se pregătește un proiect pentru modernizarea și dotarea acestei unități medicale.

Relu Tîrzioru, primarul orașului Săveni, susține că deja s-a discutat pentru un parteneriat între Primăria Săveni, Consiliul Județean Botoșani și Spitalul Județean Mavromati pentru realizarea realizarea unei investiții importante în această unitate medicală. Odată cu angajarea medicilor și realizarea investițiilor, o parte dintre pacienții din orașul Săveni și comunele învecinate, nu vor mai veni la Spitalul Județean Botoșani.

“În urma discuțiilor cu Consiliul Județean și cu managerul Spitalului Mavromati, anul acesta s-a alocat o sumă de bani spitalului din Săveni pentru realizarea unui proiect. Se dorește realizarea unor investiții serioase la spitalul din Săveni. Îmi doresc să fac un parteneriat pentru ceea ce înseamnă sănătatea în orașul Săveni și să realizăm o investiție foarte serioasă. Cât spitalul a fost în subordinea primăriei, am dirijat sume importante. Mai mult, am atras un sponsor care a oferit echipamente medicale în valoare de 143.000 de euro. În plus, alți sponsori au cumpărat paturi și mobilier la spital. Valoarea totală a investiției a fost de aproximativ 200.000 de euro doar din sponsorizări”, a precizat Relu Tîrzioru, primarul orașului Săveni.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad