Connect with us

Administratie

Primăria Săveni va construi un bloc pentru medici și profesori: “Vom oferi condiții ireproșabile”

Published

on

Primăria orașului Săveni va construi un bloc cu 12 locuințe de serviciu pentru medici, profesori și alți specialist care vor veni să lucreze în zonă. Investiția va fi realizată cu bani din bugetul local iar anul viitor va fi finalizată.

“Ne propunem un proiect foarte serios în ceea ce privește locuințele pentru profesori, medici. În vecinătatea Bisericii Sf. Nicolae vom construi un bloc P+2 și mansardă. Un etaj va fi pus la dispoziția medicilor care vor veni la Săveni. Anul acesta vom face proiectarea iar în 2022 construim blocul. Probabil vor fi 10-12 locuințe de serviciu care le vom oferi condiții ireproșabile”, a precizat Relu Tîrzioru, primarul orașului Săveni.

În plus, în orașul Săveni se mai construiesc 24 de locuințe ANL și peste 40 de locuințe sociale. “Construim aproximativ 70 de apartamente din care 24 ANL iar restul sunt locuințe sociale. Un bloc cu 12 apartamente va fi realizat pe axa 13 și mai avem un bloc la care deja se lucrează. Am început construcția în octombrie și sper ca în iulie să fie finalizate lucrările”, a adăugat primarul orașului Săveni.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad