Connect with us

Sport

FC Botoșani – Univ. Craiova. Oltenii sunt favoriți dar Croitoru vrea victoria: “Un egal nu mă ajută cu nimic”

Published

on

Antrenorul principal al FC Botoșani consideră că oltenii sunt favoriți în meciul de mâine seară dar spune că pregătește meciul la victorie și că nu a renunțat la locul patru.

“Pleacă cu prima șansă dar ei știu foarte bine că la Botoșani statistica este de partea noastră. Vom vedea ce va fi. Ei au o echipă foarte bună iar noi nu suntem la nivelul în care am fost în multe momente din acest campionat. Un egal nu mă ajută cu nimic. Nici la FC SB nu mă mulțumeam cu un egal. Vreau să câștig. Noi suntem echipa care nu avem nimic de pierdut. Orice victorie îi aduce pe ei mai aproape de un transfer iar pe FC Botoșani pe un loc mai bun în clasament. Sunt jucători la sfârșit de contract și ar trebui să joace pentru ei, să-și găsească un contract mai bun și automat vom beneficia toți. Din păcate, joacă cu această teamă inexplicabilă”, a spus Marius Croitoru.

“Ei arată o forță din punct de vedere defensiv dar atunci când te aperi bine, nu mai marchezi la fel de mult. Este greu să găsești drumul spre poarta lor. FC Botoșani este echipa care trebuie să atace, jucăm pe teren propriu și nu avem nimic de pierdut. Au jucători foarte buni în toate compartimentele, jucători de națională. Nivelul jucătorilor noștri nu este cel pe care eu îl doream. Unii sunt cu gândul la plecare, unii au alte probleme. Ne dorim să câștigăm puncte pentru a urca în clasament. Scopul nostru este să urcăm cât se poate, să nu rămânem pe locul șase. Dacă se poate să prindem locul patru, ar fi extraordinar”, a mai precizat Marius Croitoru.

Meciul dintre FC Botoșani și Univ. Craiova se va juca mâine de la ora 19.00, pe stadionul Municipal.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad