Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: “A fost dezastru. Cum să greșești în halul ăla?”

Published

on

FC Botoșani a pierdut cu scorul de 2-1 meciul jucat împotriva FC SB-ului, după două greșeli mari făcute în defensivă. Din nou, portarul Eduard Pap a fost eroul negativ.

Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, s-a săturat de gafele portarilor dar în același timp este nemulțumit cum au tratat elevii lui Marius Croitoru meciul cu FC SB.

“Dacă nu aș ști cât muncesc și cât e de serioasă treaba, eram și eu convins că e blat. Cum să greșești în halul ăla? În prima repriză am jucat cât de cât dar a doua repriză a fost dezastru. Atâta frică și lipsă de angajament, ceva de groază. FC SB era o echipă de bătut. Din păcate, alimentăm toate zvonurile astea prostești. E ca un blestem. Noi la șapte etape trebuie să scoatem portarul pentru că face o gafă. Greșelile sunt și din cauza jocului pe care îl propune Marius Croitoru. La un meci din ăsta în care nu ai mare presiune, să faci o asemenea greșeală… A fost un meci pe care aș vrea să-l uit repede. Dacă vrem locul patru, trebuie să batem Craiova. Dacă nu batem, înseamnă că ne merităm soarta să râdă toți de noi”, a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad