Connect with us

Administratie

Florin Buțura, primar Ștefănești: “Avem toate avizele la proiectul de gaz”

Published

on

În următorii trei-patru ani, locuitorii orașului Ștefănești ar putea beneficia de gaz metan. Potrivit autorităților locale, au fost obținute avizele necesare și sunt șanse mari ca proiectul să fie implementat.

În urmă cu doi ani, Primăria Ștefănești a făcut primele demersuri pentru racordarea orașului la rețeaua de gaz care alimentează județul Botoșani. Între timp, s-au obținut avizele solicitate iar primarul Florin Buțura spune că a avut discuții cu cetățenii și că aproximativ 80% își vor racorda locuințele la gaz metan.

În următorii ani se vor aloca sume mari din fondurile europene pentru extinderea sistemului de gaz în România iar proiectul Primăriei Ștefănești are șanse de a fi implementat.

“La proiectul de gaz avem toate avizele, am luat și cota de gaz. Am informat cetățenii și 80% doresc gaz metan. Problema este aducțiunea de gaz până la Ștefănești pentru că sunt 24 de kilometri. Este un proiect va dura câțiva ani. Noi am făcut primele demersuri încă din primăvara anului 2019 și avem avizul de principiu”, ne-a spus primarul Florin Buțura.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad