Connect with us

Sport

FC SB – FC Botoșani 2-1. PAP aduce victoria FC SB-ului

Published

on

FC SB învinge din nou pe FC Botoșani chiar dacă roș-albaștrilor le-au lipsit câțiva titular. O contribuție la victoria FC SB-ului a avut-o Eduard Pap, care a comis încă o gafă mare.

Prima repriză a fost una de luptă, cu puține ocazii la cele două porți. Prima șansă de gol a aparținut gazdelor, în minutul 5. Oaidă a reluat cu capul dar mingea a trecut pe lângă poarta lui Pap. FC SB a încercat să joace ofensiv dar majoritatea acțiunilor de atac s-au oprit la 25-30 de metri de poarta lui Pap. În minutul 37, FC Botoșani reușește deschiderea scorului. Ashkovski preia mingea în propria jumătate de teren, face o cursă de peste 60 de metri și îl învinge pe Straton. Replica FC SB-ului vine patru minute mai târziu când Tănase a executat bine o lovitură liberă dar Pap a respins de sub bară. La pauză, FC Botoșani era în avantaj, un rezultat surprinzător pentru mulți.

Repriza secundă începe cu FC SB în atac care are o primă șansă de gol prin Tănase, în minutul 47. Dominarea gazdelor avea să se concretizeze în minutul 65 când Octavian Popescu a marcat spectaculos din colțul careului. În minutul 70, Pap comite încă o gafă uriașă iar Panțîru profită și marchează pentru 2-1. Croitoru îi scoate pe Ongenda și Keyta care au fost la număr pe teren iar în locul lor intră Florescu și Camara. Nu se schimbă nimic în jocul botoșănenilor care parcă erau mulțumiți cu rezultatul de pe tabelă și așteptau finalul partidei.

FC SB câștigă cu 2-1 și debutează cu dreptul în play-off-ul Ligii1.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad